Ut och sola!

Tjena mors. Är ändå på relativt bra humör idag! Nu ska jag ut och njuta av sommaren i parken, men innan det måste jag skicka iväg ett brev till Polisen (Begäran om utdrag från belastningsregistret). Vet redan att jag är prickfri och ostraffad, men arbetsgivarna måste få det på papper. Japp, så ere bara. Hoppas att ni får en fin dag allihopa, så ska jag försöka få det med! Kram!
Sommarklänningen från MANGO fick åka på!

Mot Vapiano!

Hej! Ikväll ska jag på vapiano med styvsyrran. Ska bli supermysigt då vi inte sett varandra på ett tag, samt att jag är VRÅLHUNGRIG. Nåja, visar upp kvällens outfit i detta inlägg. Klänningen och scarfen som jag har på mig kommer från ZARA. Båda plaggen fyndades superbilligt på sommarrean. Hehe. :)
Hoppas att ni får en fin kväll allihopa! Tjao!

Trött tjej!

Heeej! Idag har jag suttit i princip hela dagen och sökt jobb, förutom den timmen då jag sprang bort till pappa för att scanna in mina gymnasiebetyg. Det känns bra att ha kommit en bit på vägen i jobbsökandet. Jag känner mig verkligen superredo för att börja jobba! Blir så satans deppig av att vara hemma i lägenheten hela dagarna likt en apatisk soffliggare. Förstår inte hur folk kan säga "ah nice att vara arbetslös!" när man berättar att man gått ut plugget, och faktiskt mena det. NEJ, det är inte nice att vara arbetslös. Nåja, nu börjar jag bli trött och ska förmodligen gå och lägga mig om ett par timmar. Imorgon har jag lite planer framför mig iallafall så det ska bli kul. Ska b.la. träffa Louise som jag inte sett sedan hennes student. Jösses, det var typ en månad sedan nu... Tiden går fort!
Egopics as usual!