Nattinlägg

Hejsan! Nu är jag hemma igen. Grillkvällen hos Marina var jättemysig. Vi åt gott, hade det trevligt och kollade på melodifestivalen. Jag har aldrig diggat mello, men ikväll var det helt okej ändå måste jag påstå.
Hursom tänkte jag dra en liten sammanfattning av helgen.
   I torsdags var jag på grillkväll hos Ulli. Jim fyllde 24 år så vi firade honom helt enkelt. Jim är typ Ullis kille - bara för att informera. Hos Ulli stannade vi tills att drickan tog slut. Då drog vi istället vidare till en krog alldeles i närheten. Där var det ganska segt... Efter krogen gick hela gänget hem till Adde och hängde. Även där var det rätt segt så kvällen fick lov att avslutas med en taxitur hem till Zinken. Skönt!
   I fredags var det dags igen. Denna kväll började med vin, Anton och Moa hemma hos mig. Planen var att dra till öppningen av Grabbarna Grus, vilket vi även gjorde. Klubben sög dock, precis som de klubbar som hyrt samma lokal tidigare. Den där ruttna lokalen har verkligen en förbannelse över sig. Vi stannade bara en dryg timme på GG och begav oss därefter till Pure. Efter Pure blev det Collage. 
Sammanfattningsvis kan jag säga att det har varit en trevlig helg! Alla som jag hängt med de senaste dagarna har varit underbara och jag känner mig så blessed att jag har dessa i mitt liv. Hoppas detta inlägg var läsvärt. Nu ska jag sova. Godnatt!
 
 

Kommentera här: