Sofias hemligheter

Tänkte starta en ny kategori här på bloggen där jag delar med mig av mitt privata. Tänkte börja med det som hände i helgen..
 
I fredags natt var vi ju som sagt på Englen. På Engelen festade vi natten lång och stötte på massor med trevliga människor. Dock var de flesta i mina föräldrars ålder, alltså omkring 50. När jag stod på dansgolvet och släppte loss började en killa stöta på mig. Jag märkte direkt att han var yngre, typ omkring 25. Efter att ha dansat ett tag fick jag reda på att han hette Adam och var 26. Vi fortsatte att dansa på fram tills en halvtimma innan stängning, då mina kompisar ville dra. Jag valde att följa med, men sade till killen att vi kunde byta nummer om han ville. Det ville han JÄTTEGÄRNA och vi bytte nummer. För att tacka för kvällen och den långa dansen gav jag honom en kyss. Man märkte direkt att han ville fortsätta pussas på, men jag drog mig smidigt ur hans grepp för att gå mot garderoben. När jag några minuter senare kom till utgången stod han där. Detta ledde till att vi sade hejdå en gång till och han kramade mig jättehårt. Jag sade "hör av dig" och gick bort till mina vänner. Han svarade "absoluuut" med en himla inlevelse. Man märkte verkligen att den här killen inte ville skiljas åt. 
 
Nå, på söndagen satt jag inne på facebook och tänkte att jag kunde stalka upp den här killen. Det är ju rutin. Jag började med att slå in hans mobilnummer, men inget kom upp. Då gick jag istället in på hitta.se och försökte. En tjej vid namn x från Vallentuna kom upp och det stod att hon var 24 år gammal. Konstigt tänkte jag. Jag slog in nummret ytterligare en gång för att försäkra mig om att jag inte knappat in fel. Men samma person kom upp. Då valde jag att logga in på facebook och söka på x. En tjej kommer upp och jag bläddrar igenom hennes bilder. Där, på en bild, står de. Han och hon, hon och han. Som beskrivning till bilden står det "vi två föralltid <3", Bilden var uppladdad i slutet av 2012, vilket innebar att den var relativt färsk. Till råga på allt hittar jag en bild på ett spädbarn och i kommentarsfältet hade mitt ragg skrivit "vår lilla prins". 
 
Den där Adam är en riktig skitstövel. För mig spelar det ingen roll, då jag aldrig hann lära känna killen. Men x, det är henne jag bryr mig om. Hon satt bergis hemma i Vallentuna i fredags och vaggade den skrikande prinsen till söms, medan pappa kung var ute och vänstrade. Alltså, vilka människor det finns. 
 
Det var den här historien jag hade att erbjuda för den här gången. Hoppas det var läsvärt. :) Skönt att skriva av sig var det iallafall. Kram!